Inner beauty is for amateurs

Show me your shoulder


Att visa axlarna är hur hett som helst enligt min mening. Axelbandslösa tröjor, linnen, klänningar, vem kan få nog? Inga axelband + maxiklänningar = hur snyggt som helst! Jag skulle inte tacka nej att strosa omkring i någon av dessa när sommarkvällarna tillåter.

1. Den första skönheten kommer från Melissa Odabash och finns att köpa på Net-a-porter. Hur underbar?
2. En Alexander McQueen klänning till mer festliga tillställningar. Snyggt släp och med denna kommer du garanterat synas på festen om du vill sticka ut. Finns även den att köpa på Net-a-porter.
3. Vill man matcha sin sommarbruna hy till något i samma färg så kan denna klänning vara något för dig. Ser vardagligt, men ändå tillräckligt snyggt att det inte blir tråkigt. Finns att köpa på Wet Seal och finns även i rött. Även den sjukt snygg!
4. För den som tycker denna klänning är lika snygg som jag tycker så finns den att köpa på F21.

Jessica Alba för Genlux




Hot or not? Definitivt hot!

Drömmar är till att förverklas

Jag har hittat mina drömskor från Steve Madden.
Och vad skulle drömmar vara till för om dom inte uppfylldes?

Nya skådespelerskor till GG

Om ni saknar alla serier som har uppehåll tills i höst så kan jag trösta er med att berätta att det kommer anlända två nya tjejer till Gossip Girl till hösten. Clémence Poésy, fransk skådespelerska som tidigare är känd från Harry Potter. Och snyggingen Katie Cassidy, som har varit med i bland annat Melrose Place och Harpers Island. Kanske bara gästskådespeleri eller längre.. Den som väntar får se.

Nicole Richie - Priceless

Från att glida in i kändisvärlden på en räkmacka (jag ser inte The Simple Life som någon stor bedrift), till att bli en av New York Times bästsäljande författare. Kanske för sitt kändisskap. Kanske för att hon är en grym författare. Jag är i allafall sugen på att läsa hennes bok 'Truth About Diamonds'. Hennes nya bok 'Priceless' kommer ut den tjugoåttonde Oktober och på hennes blogg skriver hon; "This book has been a project that I’ve put my heart and soul into."

Misslyckad mat men förhoppningsvis lyckade cupcakes

Nu ska jag vara en snäll flickvän och göra cupcakes åt min käraste. Han lagade nyss middag till mig som han lyckades bränna, men det är tanken som räknas.. Han är annars grym på att laga mat så en gång av hundra får man väl stå ut med när man annars är bortskämd av väldigt god mat. Skulle dock ge han en kurs i matlagning om jag fick bränd mat varje dag.. Kanske tips till någon annan stackare som inte får lika god mat varje dag?

Angelina - Lugg eller inte?

Hur Angelina Jolie kan bli rankad som en av världens sexigaste kvinnor är för mig ett under. Visst, hon ser bra ut, men inte bra att hon förtjänar en sådan plats som människor man kan se ute på stan som ingen vet vilken det är skulle platsa så mycket bättre på. Men med tanke på att från dom flesta modehus bara vill förmedla bleka, anorexiasmala och allmänt vardagligt tråkiga modeller till sina kollektioner så kanske är fult det nya fint? (Och nej, jag tycker inte Angelina är ful, men get the point.)

Det är väldigt få som passar i lugg och jag tycker inte Angelina lyckades få fram dragen som får männen att tycka att hon är världens sexigaste..

Vad har ni för åsikt?

Christian Louboutin

"I would hate for someone to look at my shoe and say, 'Oh my God! That looks so comfortable'..."

Cara Collection

Ett tips för alla shoppingsberoende som ibland får dåligt samvete när dom köper något snyggt till sig själva, men denna gång slipper ni få dåligt samvete på köpet, för dessa armband fyller mer funktion än att bara pryda era armleder - dom  bidrar också till forskningen kring diabetes. För varje sålt armband går tio kronor till diabetesfonden. Nytta med nöje! :)

Not without my lipbalm.

Det finns bara en sak jag är beroende att ha på mig varje dag, hela tiden. Läppglans/läppsyl/läppbalsam/läppstift, you name it. Torra läppar är bland det obehagligaste jag vet. Jag känner lite som Maria Montazami på den fronten, naken, rädd och exposed..

Ben & Jerrys Cookie Dough är min favoritglass och när jag fick veta att dom även gör läppbalsam i deras glassmaker kan man inte bli annat än sugen att testa. Luktar det väldigt likt glassen tror jag att det kommer ha samma effekt som tuggummin - man lär bli hungrig av det, dock kanske inte illamående som tuggummin lyckas göra en men iallafall sugen på deras glassar. Ingenting för den som vill försöka hålla sig bort från det goda med andra ord.. När deras läppbalsam kommer upp på deras webshop igen så kommer jag inte vara långsam att klicka hem ett.


Någon som testat?

I believe . . .


I believe in manicures. I believe in wearing lipstick. I believe in pink.
I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing
kissing a lot. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe
that tomorrow is another day and I believe in miracles.

We fear rejection, want attention, crave affection, & dream of perfection.

Mjukiskläder är det bästa av det bästa - perfekt att bara gå runt i hemma, perfekt att träna i, perfekt att mysa med sin kille i... listan kan bli lång. Jag tycker vitt är sommarens färg, kanske inte om man har tillräckligt vit hy så kläderna smälter in i sin hy (tips: brun utan sol) men när man har lätt att få brun färg så vill man ju framhäva den på det bästa möjliga sätt. Även när man tränar vill man inte se ut som man springer runt i en stor svart sopsäck i förd i stora svarta mjukisbyxor från Team Sportia som vissa aldrig tycker går ur tiden, det kanske dom inte heller gör, bara andra slipper se när man strosar omkring i dom...





Dessa gräddvita skönheter kommer från Lipsy.

Getting married - after all.


Nätmagasinen tycker det är "bara" åtta månader sedan Jude ch Sienna återförenandes. Men, vad spelar tiden för roll när det är kärlek? Det behövs inte många dagar innan man vet vad man känner för varandra. Om rykterna stämmer så planerar vackra Sienna Miller och Jude Law att gifta sig. Deras bröllop förväntas bli i Frankrike.

"Efter all denna tid och en så lång och stenig historia tillsammans, vill de ha en lågmäld bröllop. Jude och hans föräldrar vill verkligen bröllopet kommer att hållas i den franska landsbygden, så det är det som diskuteras just nu." För att citera Daily Mail.

Det ryktas också om att dom förlovade sig igen tidigare i år efter att Sienna bar en vintage dimantring som Jude hade gett henne under deras första förlovning, dock på hennes högra hand.

W i s h l i s t

Snart är det min födelsedag och det var längesedan man fick allt på sin önskelista så som man nästan alltid gjorde när man var mindre. Lite förändring på det dethär året hoppas jag. ;)
Make my wish...list come true?

Änglar finns