Vibrerande mascaror

Något som ni har provat?

Jag har inte och har ingen tanke på att göra det heller. Men ändå ganska roligt att någon har varit så syssellös att dom har uppfunnit vibrerande mascaror. Jag kan tänka mig att det är lite roligt för dom som omedvetet köper en sådan och när dom noggrant ska sminka sig framför spegeln så börjar borsten att vibrera. Väldigt komiskt. Iochförsig lär man väl slå på/av den själv, men jag tycker ändå det låter mer roligt än som någonting smart och användbart.

Forever21 till Sverige

Jag tror inte att det är många som har gått miste om att höra rykterna att amerikanska klädkedjan Forever21 letar lokaler i Sverige. Jättekul då dom har snygga kläder/skor/accessoarer osv till bra priser. Men nu väntar det och se hur kul det blir när alla går runt i samma kläder. Inte lika kul, kanske...

© Yanick Déry

Mischa Barton

"Pretty people aren't as accepted as other people. It's like, 'She's pretty and thin and she's got to have problems. She's messed up.'"

© Robert Jaso

Denna rosa klänning och sommar, tack.

Dagens vill ha är denna rosa klänning från Browns.
Och sommar. Men det är varje dags vill ha...
10.495:- är priset för att bära den.

Sötare tablettask får du leta efter.

Innehållet är slut och jag är ingen som samlar på småsaker som tablettaskar, och har nog aldrig varit heller. Men denna tror jag att jag kommer göra ett undantag för, för hur söt är den inte? Älskar att katten har en rosett på svansen. "Pappas katt" heter den förövrigt och finns även designad på andra saker än tablettaskar.



Designad av Karin Mannerstål och mer av det hon har designat hittar du på hennes hemsida här.

Ryan Michael Kelly



Ryan Michael Kelly är en 25årig fashion fotograf. 2000 flyttade Ryan till New York för att studera och fullfölja sina drömmar om att bli en professionell fotograf. Hans karaktär är inte (ännu) lång, men han har haft stora framångar som visar på många gallerier. Några av hans många klienter inkluderar: Nippon Vogue, Men's Vogue, Vanity Fair Italia, italienska Amica, Bloomingdales, Theory, Ann Taylor, och Sportswear International.

Besök hans hemsida här.